2012 – Året der gik

December 2012

Kære Bestyrelse og Aktivitetsledere i RK Vejle

Som I har ønsket det, vil jeg, da jeg desværre ikke kan deltage i aften, forsøge, at lave et kort referat af et begivenhedsrigt år i Qnet.

Året startede med en række planlagte arrangementer i løbet af foråret, vi var i Body Shop i Nørregade og fik en fin service med ansigtspyntning, en let champagne og små gaver inden vi gik. Vi var på Biblioteket og hørte foredraget ”Tag dig nu sammen skat” af Lisbeth Fruensgaard. Og i Maj var vi i ”Den 6.sans” hos Ingeborg, som viste os hvordan vi kan bruge tankefeltsterapi hvis vi har ondt.

Sidst i april gik turen igen i år til Grenå, hvor der var planlagt en weekend i hyggelige rammer.

I juni og juli måned blev der holdt sommerferie, og vores kontakt til kvinderne og deres børn foregår her ved den mere direkte kontakt, som besøg, traveture, snak i telefonen, eller hvis en har brug for det tager vi med ud og shopper i bil, eller til møder med kommunen og meget andet, der kan være mange ting som kan dukke op som vi kan hjælpe med, blot ved at være der.

I august tog vi en udflugt til Tirsbæk, vejre var dejligt og det var rigtig hyggeligt, drengene fangede friske blåmuslinger, og sikke en jubel, da de fil lov til at lægge muslingerne på grillen, se dem åbne sig og derefter med stor lykke guffe indholdet i sig. Mødrene var meget enige om at hvis det var dem der havde præsenteret ungerne for den kost havde de nægtet at spise det.

En enkelt reje blev også fanget og den blev lyserød på grillen.

I efteråret har vi været til yoga ved Katrine Kristensen. Og ellers har vi valgt at være lidt mere i huset, og prioritere ”hjemlig hygge”, en af kvinderne har holdt fødselsdag og lavede dejlig mad til os, og så har vi jo lige afholdt vores årlige julehygge aften med juleklip, æbleskiver og masser af godter. OG så er der naturligvis en julegave til både mor og børn.

Vi har i år været ude i lidt turbulens, da Anne blev syg hen over sommeren, men det ser ud til at vi nu kommer på ret køl igen.

Vi har lige nu 5 aktive kvinder som brugere, og der er 3 aktive frivillige, der er en ny frivillig på vej ind i vores gruppe og vi forventer helt klart også at der er flere kvinder der vil bruge os, vi har fået 4 nye blot i dette efterår.

Kursus i ”medmenneskelighed i praksis” var Anne og jeg også så heldige at få tid til.

Vi er dertil i gang med et spændende kommune/virksomhedsarbejde for at få skabt praktik/jobåbninger til kvinderne. Ligesom vi også meget gerne vil have arbejdspladserne til at bryde tabu omkring partnervold.

Jeg er som ny aktivitetsleder ved at få skabt mig et overblik, og der er jo nok at tage fat i, men jeg forventer da, at jeg i 2013 kan arbejde med $18midler, lokale hjemmesideopdateringer og få skabt kontakt til de interessenter der nu måtte være.

Jeg vil sidst, men bestemt ikke mindst sige tusind tak til vores unge mennesker fra URK, Emma, Christina og Rune, jeg ved slet ikke hvad vi skulle gøre uden dem, og deres helt vidunderlige tag på børn. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at få en uforstyrret snak med mor, og så er det godt ”at vide sine børn i gode hænder”.

Jeg håber, at få et rigtig godt samarbejde med jer i det nye år, og ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Mange hilsner

Mariann Salskov
Aktivitetsleder, Q-net

 

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...