Mentorprojekt for tidligere fængselsindsatte – Primus Motor

Primus Motor er mentor-forløb, som skal hjælpe den indsatte til en tilværelse uden kriminalitet.

Hvad kan Primus Motor hjælpe med?

Primus Motor er et kommunekredsprojekt, hvor den indsatte tilbydes to frivillige mentorer to måneder inden løsladelse og op til et år efter løsladelsen. Mentorerne mødes med den løsladte – enten sammen eller hver for sig – på ugentlig basis. Mentor og den løsladte finder sammen frem til hvilke områder, der er ønske og behov for støtte. Det kan fx være, at den løsladte har brug for et nyt socialt netværk og at mentor og den frivillige melder sig ind i en fodboldklub sammen. Det kan også være, at mentor støtter den løsladte i at få overblik over sin økonomi, bolig eller sundhedsmæssige situation.

Primus Motors vigtigste opgave er at hjælpe den løsladte til en tilværelse uden kriminalitet.

Vil du være frivillig hos Primus Motor?

Som frivillig mentor kan du være med til at hjælpe og støtte løsladte videre i deres nye liv, øge deres livskvalitet og forhåbentlig være med til at mindske risikoen for, at de begår ny kriminalitet. Det er et meget givende arbejde, som gør en kæmpe forskel i den løsladtes liv.

Supervision og netværk
De frivillige i projektet mødes ca. hver 6. uge omkring forskellige faglige og sociale temaer. Derudover er der supervision ca. 3 gange årligt for alle frivillige i projektet. For at blive mentor skal du desuden deltage i et 2-dages obligatorisk introduktionskursus. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive mentor og vil med på næste kursus.

Praktisk info

Hvis du har lyst til at være mentor i Primus Motor eller kender en, der kunne have glæde af netværket, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsleder:
Rikke Diederichsen
primusmotor@rkvejle.dk

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...