Førstehjælp

Det er ikke alt der kan klares med et plaster!!!
fh-plastreEn travl hverdag byder ofte på rigtig mange uforudsete hændelser, der kræver at man bevarer roen og til tider kan handle hurtigt såfremt uheldet skulle være ude.

Ved du hvad skal gøre?

 • Hvad skal du gøre når du ser et uheld?
 • Hvad skal du gøre hvis dit barn kommer til skade, eks. falder ned fra et træ og brækker en arm eller fod?
 • Hvad hvis en i din husstand får noget i den gale hals?
 • Hvad hvis du står i supermarkedet og en falder om?

Tag med på et førstehjælps kursus vi har helt sikkert også et til der passer helt specielt til dig!!! Klik her for at komme til oversigten over kurser som kører lige nu.

Eksempler på kurser som Røde Kors afholder!!!

Førstehjælp til kørekort
KoerekortSkal du have kørekort, er det obligatorisk med et kursus i færdselsrelateret førstehjælp, så du kan hjælpe familie, venner og nødstedte i trafikken. Kurser i færdselsrelateret førstehjælp er udarbejdet i samarbejde med Røde Kors og Rådet for større trafiksikkerhed

Et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos Røde Kors Vejle omfatter kunstigt åndedræt, hjertemassage og førstehjælp i forbindelse med færdsel, så du lærer at yde livreddende førstehjælp i trafikken.

Kurset indeholder:

 • Hjertelunge redning
 • Færdsel relateret førstehjælp

Dette kursus bliver udbudt flere gange i løbet af hver måned og tager 8 timer, enkelte kørelære har lavet en speciel pris aftale med Røde Kors forhør dig hos din kørelære og tilmeld dig ved at klikke her.

Lær at give kunstigt åndedræt og hjertemassage
Kurset henvender sig særligt til deltagere, der har et gammelt førstehjælpskursus, og som ønsker at lære de nye genoplivningsmetoder, og til dem der kun ønsker at lære genoplivning, dvs. kunstigt åndedræt, hjertemassage og brug af hjertestarter. Men er du helt ny og gerne vil lære omkring Hjertelunge redning og brug af en hjertestarte, kan med glæde tilmelde dig dette kursus som bliver udbudt mindst engang i kvartalet og tager 4 timer, du kan tilmelde dig her.

Mellem niveau 12 timers
Flere og flere erhverv kræver at man har et godt og solidt førstehjælpskursus, for at man er i stand til at kunne håndtere de fleste skader. Et kursus på mellem niveau er specielt til dig der:

 • getimage.ashxSkal i gang med en Sosu uddannelse
 • Arbejder med andre mennesker
 • Er chauffør
 • Eller som bare vide mere om førstehjælp

Kurset tager 12 timer og bliver gang udbudt mindst en gang i måneden enten over en hel weekend eller som aften kursus. Du kan tilmelde dig her.

Førstehjælp til spædbørn og de lidt ældre
Det kan være svært at være forældre og stå en en situation hvor barnet holder op med at trække vejret, for noget galt i halsen, for høj feber eller bare kommer til skade i al almindelighed.

Røde Kors i Vejle har derfor besluttet at oprette dette kursus som tager 4 timer, og som retter sig primært til forældre med børn fra 0 og op efter og deres Bedsteforældre og tager fat på de problemer som kan optræde i hverdagen men indeholder fast:

  • Hjertelunge redning til børn
  • Noget galt i halsen
  • Forbrænding
  • og meget mere

Du kan se hvornår Vejle afdelingen næste gang udbyder dette kursus ved og klikke her hvor du samtidig kan tilmelde dig.

Skulle du mod forventning ikke finde et kursus via denne side som passer til dine behov, kan vi skræddersy et kursus specielt til dig hvorfor vi ser frem til at høre fra dig.

 

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...