Nørklerne

Samvær og fællesskab omkring håndarbejde er omdrejningspunktet i nørkleaktiviteten, som er en af Røde Kors’ store aktiviteter. 

Nørklerne strikker, hækler og syr forskellige håndarbejder til sårbare målgrupper lokalt fx på plejehjem, sygehuse, institutioner og lignende eller til salg i Røde Kors’ butikker, hvor overskuddet går til at støtte Røde Kors indsatser både nationalt og internationalt. Derudover kan man hjælpe med at indsamle penge med sine nørklerier ved at strikke eller sy til kampagner.  

Baggrund 

Nørkleaktiviteten har eksisteret siden 1983 og har mere end 5.000 frivillige i nørklegrupper over hele landet. Materialerne er genbrug og donationer fra private og virksomheder med stof og garn i overskud. 

Vil du være med i vores nørkle- fællesskab i Vejle? 

Hvis du gerne vil være en del af den gode gerning og hyggen, så kontakt endelig vores aktivitetesleder, vi kan altid bruge flere nørklere. Du finder kontaktinfo herunder. 

Praktisk info 

Hvis du har lyst til at blive nørkler eller kender en, der kunne have glæde af netværket, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder. 

Aktivitetsleder: 

Ginna Bertelsen
norklernevejle@rkvejle.dk 
Tlf. 28342447 

eller 

Nanna Skovmose: 
norklernevejle@rkvejle.dk 
Tlf. 24660206 

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...