Førstehjælp

Røde Kors tilbyder førstehjælpekurser til kørekort, dit arbejde, hvis du har et lille barn eller du bare gerne vil være klar til at hjælpe.

Hvad kan vi tilbyde i førstehjælp?

Vi tilbyder forskellige kurser, alt afhængigt af hvad du har af behov. Du kan have et konkret behov for et førstehjælpsbevis i forbindelse med din uddannelse eller arbejde, eller hvis du tager kørekort. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du bare gerne vil vide, hvad du skal gøre, hvis en farlig situation opstår med enten enten et voksent menneske, et barn eller en ældre person.

Ved du hvad skal gøre?

  • Hvad skal du gøre når du ser et uheld?
  • Hvad skal du gøre hvis dit barn kommer til skade, eks. falder ned fra et træ og brækker en arm eller fod?
  • Hvad hvis en i din husstand får noget i den gale hals?
  • Hvad hvis du står i supermarkedet og en falder om?

Hvis du gerne vil vide, hvad du skal gøre i sådanne situationer, så deltag i et af vores førstehjælpskurser. Du kan klikke dig ind her, og se, hvilke kurser vi har lige nu. Hvis du ikke kan finde et, du kan bruge, eller du har konkrete behov til et kursus, så kontakt os endelig, så finder vi en løsning, der passer.

Pengene går til Røde Kors’ arbejde

Vores kurser har forskellige priser al afhængigt af, hvor omfattende, hvor mange der deltager og hvor langt kurset er. Vi tilbyder kurserne til en god pris, og har endda lavet specielle priser med nogle kørerlærere og virksomheder.

Prisen for kurset går udelukkende til materialer og Røde Kors’ arbejde med mennesker her i området.

Vil du være frivillig i førstehjælp?

Vi er et team af frivillige i førstehjælp, som underviser de forskellige kurser, vi tilbyder. Sammen holder vi os opdateret og specialiserede i førstehjælp, så vi altid kan give jer de bedste kurser.

Samtidigt med, at vi arbejder med at gøre folk endnu bedre til at tage vare på hinanden, og arbejder for en god sag hos Røde Kors i Vejle, så nyder vi også det sociale i at være frivillig i førstehjælp. Vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold, som betyder meget for os alle. Hvis du kunne tænke dig at være med i vores team, så kontakt os endelig, så skal vi nok få dig rustet til at være en dygtig underviser.

Praktisk info

For at læse mere om vores kurser og finde et, der passer til dig, så klik her og find vores oversigt over kurser.

Kontakt:
Vil du vide mere om vores kurser, eller at være frivillig i førstehjælp, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsleder:

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...