Ungdommens Røde Kors Vejle

Hvad laver Ungdommens Røde Kors Vejle?

Ungdommens Røde Kors Vejle har til formål at gøre en forskel for børn og unge i Vejle området. Vi har for nuværende tre aktiviteter, der tilgodeser forskellige målgrupper.

  • Ungecafé i samarbejde med Vejle Kommune, som rækker ud til særligt sårbare og ensomme unge, der får et rum til at være sammen med andre unge og være med til at skabe gode stunder med hinanden.
  • Spilopperne som er for børn på kvindekrisecentret i Vejle, hvor der laves sjove aktiviteter for dem et par gange i ugen. 
  • Aktivitet på Jelling Asylcenter for børnene i alderen 6-12 år, som er tiltænkt til både børn og voksne. Vi skaber et frirum for mødrene til børnene, samtidig med at børnene får en pause i hverdagen med skole og diverse bekymringer man kan gå rundt med som asylbarn.

Vil du være frivillig?

Vi er altid på udkig efter nye frivillige i vores lokalafdeling i Vejle. Da vi sigter efter at nå børn og unge i øjenhøjde, søger vi hovedsageligt frivillige i alderen 18-30 år. Der er plads til alle uanset køn, etnicitet, seksualitet, religiøse overbevisning mv. – bare man er åben og har lysten til at give en hånd der, hvor der brug for det, så står vi klar med åbne arme!

Har du en idé til at ny aktivitet, du synes mangler i Vejle? Så del det endelig med os. Hvis du har lyst til arbejde videre med at opstarte aktiviteten, står vi også gerne til rådighed, for at se på muligheder.

Praktisk info
Kontakt: Endelig kontakt os, hvis du er interesseret i at blive frivillig, eller hvis du blot bare har
spørgsmål om vores aktiviteter og lignende. Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Mail vi kan kontaktes på:
vejlelokalafdeling@urkmail.dk

Forperson:
Mathilde Kofoed
51 60 18 89

Økonomiansvarlig:
Michelle Okholm
29 38 12 56

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...