Venner viser Vej

Røde Kors hjælper med at finde danske venner til flygtninge, som er bosat i Vejle Kommune. Det kan være som venskabsfamilie eller som enkeltpersoner.

Hvad kan Venner Viser Vej?

Tjenesten er til for at hjælpe flygtninge, som er kommet til Danmark uden noget særligt netværk. En dansk ven til familien eller personen kan altså hjælpe med at få vedkommende ind i det danske samfund, ved at støtte og guide, som en ven ville gøre det.

Vil du være frivillig?

Er du interesseret i at blive ven med en flygtning eller en flygtningefamilie, så skal du endelig bare kontakte os, vi kan altid bruge flere frivillige, og du vil gøre en stor forskel for den person/familie du bliver tilknyttet.

Når vi har fået kontakt, vil vi så tage en afklarende samtale med dig om dine ønsker og muligheder, hvor vi også forklarer mere om, hvad det indebærer at være flygtningeven.

Mangler du en dansk ven?

Hvis du selv, eller kender en der kunne have brug for en ven, som flygtning, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde et godt match.

I kan også henvende jer i ”MIN – cafe for flygtninge og indvandrere”, Damhaven 3b, tirsdag kl. 16-18. Vi formidler så kontakten videre.

Praktisk info

Kontakt:
Hvis du har lyst til at blive frivillig i Venner Viser Vej, eller er du selv flygtning og mangler en ven, er du velkommen til at skrive en mail. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsleder:
Kirsten B. Andersen
vennerviservej@rkvejle.dk

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...