Cafe Q

Café Q er et tilbud til kvinder, der har lyst til at møde andre kvinder, for at finde nye sociale bekendtskaber eller finde hjælp og støtte.

Hvad kan Café Q hjælpe med

Café Q er en hjælp til kvinder, der har brug for støtte og hjælp til at skabe et nyt socialt netværk. Årsagerne til, at kvinderne er med i Café Q er mange forskellige.

 • Måske bor din familie og dine venner langt væk, eller du skal begynde et nyt liv i nye omgivelser. Her er det vigtigt, at du ikke isolerer dig.
 • Måske er din hverdag lidt vanskelig i familien eller med dit arbejde.
 • Måske savner du andre kvinder at få hjælp og støtte fra og dele dine erfaringer med.
 • Caféen kan hjælpe dig med at få nye bekendtskaber, som du også kan være sammen med på andre tidspunkter end i Røde Kors caféen.
 • Caféen kan også bare være et rart og hyggeligt indslag i hverdagen.

Vi fra Røde Kors er der for at gøre det hyggeligt at mødes i caféen. Vi kommer med inspiration til vores fælles samvær og bidrager med vores viden og erfaring, som vi gerne deler, når der er brug for det.

Hvad laver vi i Café Q?

 • Hyggeligt samvær med andre kvinder over en kop kaffe og brød.
 • Forskellige kreative aktiviteter, hvor du også kan komme med idéer.
 • Gåture til Vejles oplevelser.
 • Hjælp til at finde rundt i Vejle.
 • Hjælp og støtte til at løse dine evt. spørgsmål eller problemer.
 • Støtte og formidling af kontakt til kommunen eller andre institutioner.

Vil du være med i Café Q?

Hvis du synes, at CaféQ lyder som noget for dig og du gerne vil være med – eller bare stille spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os. Du finder vores nummer og mail i bunden af siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du være frivillig i Café Q?

Vi kan altid bruge flere frivillige i caféen, og hvis du gerne vil være en del af vores frivillige team her i Vejle, skal du endelig bare kontakte os. Du finder kontaktinfo i bunden af siden.

At være frivillig i Café Q er et meget givende og hyggeligt arbejde. Her kan du bruge dine ressourcer på at hjælpe kvinder, der ikke har det største overskud og netværk. Vi hjælper dem med til at få et netværk af støtte og venskab, så de også kan få mere selvtillid til at skabe et bedre og mere stabilt liv.

Praktisk info

Kontakt:
Hvis du har lyst til at deltage i Café Q eller kender en, der kunne have glæde af netværket, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsleder:
Bodil Rasmussen     Tlf: 2715 7843
Gunver Strangaard  Tlf: 2991 9202
cafeq@rkvejle.dk

Hvor og hvornår:
Vi mødes i Røde Kors Huset, Damhaven 3B, hver onsdag, fra kl. 09.45 – 11.45 og igen 12:00 – 14:00.

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...