M-net

Hjælp til unge mødre uden netværk

Mnet

M-Net er et netværk for unge mødre, hvor de kan finde hjælp til hverdagens udfordringer, og finde støtte til livssituationen, når den bliver svær.

Hvad M-Net kan hjælpe med?

Som ung mor, uden noget støttende netværk, kan det være svært få hverdagen til at fungere. Det kan være hårdt at skulle overskue alt det, det har med sig at blive mor i så ung en alder. Man har brug for gode råd og støtte, når det hele bliver lidt svært, og det kan de unge mødre finde i vores netværk, M-Net.

Vores målgruppe
Vores målgruppe er unge/yngre enlige mødre, der deler følgende livsvilkår:

  • De mangler helt/delvist et støttende netværk.
  • De har ingen eller kun sporadisk tilknytning til arbejdsmarkedet.
  • De har ingen kompetencegivende uddannelse.
  • De er helt, eller i nogen grad, isolerede fra samfundet, netop fordi de er unge mødre.

Er du ung mor?

Kan du genkende dig selv i vores målgruppe og de problemer, der hører med at være ung mor, og kunne du godt tænke dig at blive en del af netværket, så kontakt os endeligt. Vi har både mulighed for at hjælpe dig med praktiske ting, mental støtte og coaching, og vi ved, at mange af de unge mødre vi arbejder med, får rigtig meget ud af at være en del af et netværk med andre i samme situation.

Planlagte aktiviteter i M-Net
Vi mødes hver anden mandag ca. 10 måneder om året. Alle møderne afsluttes med fællesspisning. Børnene kan sagtens være med og kan blive passet af ungdommens Røde Kors.

  • To årlige udflugter
  • En årlig ferieweekend
  • Evt. familiearrangementer med f.eks. kærester og familie.
  • Mentor- og bisidderordning ved de frivillige i netværket (efter behov)

Vil du være frivillig hos M-Net?

Som frivillig i netværket for unge mødre, M-Net, er du med til at skabe medmenneskelige relationer til de unge mødre, samt de unge mødre imellem. Målet er at mindske de unge mødres ensomhed og sårbarhed, samt at give dem nogle redskaber, der gør dem bedre i stand til at klare deres hverdag.

Som frivillig er du altså en hjælp og støtte for moderen, så hun kan klare sig bedst muligt, hvad end det drejer sig om at opbygge et netværk, finde job eller uddannelse, lave et budget eller få struktureret hverdagen. Som frivillig i M-Net er du altså ikke babysitter for mødrenes børn, men en hjælp og støtte til moderen. Det slås også fast i den overordnede ramme for arbejdet med og i netværk for unge mødre, der er udarbejdet af Dansk Røde Kors, så der ikke skal være tvivl for hverken den frivillige eller for moderen.

Praktisk info

Kontakt:
Hvis du har lyst til at deltage i M-Net, blive frivillig hos os eller kender en, der kunne have glæde af netværket, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsleder:
Marian Halberg Christiansen
Tlf.: 64472175 / 31195428
mnet@rkvejle.dk

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...