Landsindsamling

Landsindsamlingen i Røde Kors finder altid sted på den første søndag i oktober måned.

Hvad går landsindsamlingen til?

Landsindsamlingen er et af de 2 krav til gennemførelse, der stilles til den enkelte Røde Kors lokalafdeling, fra Røde Kors’ øverste myndighed.

Der skal samles mange penge ind til alle de aktiviteter, som Røde Kors er involveret i både lokalt og internationalt. Lokalt i Danmark anvendes pengene f.eks. til en ny social aktivitet, der kræver lidt mere til en opstart eller til en allerede igangværende aktivitet, som behøver noget mere opmærksomhed. Internationalt er det katastrofehjælp eller forebyggelse mod katastrofer, som pengene går til.

Uanset om anvendelsen af de indsamlede penge går til lokalt eller internationalt arbejde, sker det i overensstemmelse med vores 7 Røde Kors principper.

De penge, der indsamles, går ikke til det store hjælpearbejde, som Røde Kors er involveret i med flygtninge i Danmark.

Vil du være være med til at samle ind?

Vi kan altid bruge flere indsamlere til vores store landsindsamling, så hvis du har lydt til at være med til at støtte Røde Kors’ store arbejde både lokalt, nationalt og internationalt, så modtager vi meget gerne din tilmelding. Du finder vores kontaktinfo længere nede på siden.

Praktisk info til indsamlere
Har du meldt dig som indsamler, får du tilsendt en mail eller et brev med, at du er registreret som indsamler, hvor du skal møde frem, og hvornår indsamlingstidspunktet er og lign. Informationer.

Har du ønsker til et specielt indsamlingsområde f.eks. i det område, hvor du bor og er kendt, et område hvor du før har gået, at du ikke kan gå på trapper osv., tager vi hensyn hertil.

På selve indsamlingsdagen bliver indsamlingsbøssen udleveret til den frivillige indsamler sammen med informationsmateriale om indsamlingens formål, det selvvalgte rutekort, lidt frugt og vand på flaske m.v.

Der er 3 timer til at samle ind i det område, man har valgt at gå rundt i, for derefter at aflevere indsamlingsbøssen på et nærmere angivet sted f.eks. en bank eller på udleveringsstedet. Indsamlingsbøsserne tælles op i en tællemaskine, beløbet bliver registreret på dit navn, således at vi nogle dage efter kan informere dig om dit indsamlingsresultat enten på mail eller brev.
Så venter vi ca. 10 måneder, førend vi igen tager fat på at kontakte frivillige til at gå rundt med vores indsamlingsbøsser. Mange indsamlere går igen fra år til år, mens nogle måske kun vil gå hvert andet år.

Vi håber at se dig som indsamler.

Praktisk info

Kontakt:
Vil du være indsamler ved Landsindsamlingen, eller ønsker du at høre mere, så kontakt:

Indsamlingsleder:
Birgitte Beck Larsen
Mobil: 2946 3555
landsindsamling@rkvejle.dk

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...