Genbrugsbutikken

I vores store genbrugsbutik finder I en stor tøj- og møbelafdeling. Vi har også indretningsartikler, legetøj, bøger elektronik og meget mere. Vores tøjsortering finder også sted på adressen.

Hvad butikken kan hjælpe med?

Drift af butikken

Butikken drives udelukkende af frivillige under ledelse af aktivitetsledere, som sætter de overordnede rammer for den daglige drift. I øjeblikket er der ca. 60 frivillige. Midler fra butiksdriften bruges lokalt, bl.a. til sociale aktiviteter. Desuden sendes ca. 1/3 af overskuddet til landskontoret, hvor de f.eks. bruges i en katastrofefond eller indgår i diverse ulandsprojekter.

Tøjdelen
I butikken finder I et kæmpe udvalg af tøj til alle årstider og aktiviteter. Vi har tøj, sko og tilbehør til både til børn, kvinder og mænd.

Møbeldelen
Udover vores mange flotte og brugbare møbler, finder I også brugskunst, bøger, elektronik og køkkenting til ethvert hjem. I vores møbelafdeling finder I også et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre.

Vi henter og bringer møbler og diverse ting hver tirsdag og evt. om fredagen.

Sorteringen
Vi har 21 containere placeret rundt i og omkring Vejle by. Disse tømmes 1-2 gange om ugen. Tøjet bliver sorteret af frivillige, så det kun er det bedste udvalg, der sælges i butikken.

Vil du være frivillig i genbrugsbutikken?

Vi kan altid bruge flere frivillige i butikken. Vi har travlt og da butikken er med til at drive vores sociale aktiviteter og støtter Røde Kors’ store arbejde i nødstedte lande, så gør vi hvad vi kan, for at butikken kører som smurt. Men udover det gode formål, så hygger vi også stort i butikken. Butikken giver et godt socialt netværk, som vi alle nyder godt af. Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig i butikken, så kontakt os endelig. Vores kontaktinfo finder du længere nede på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktisk info

Adresse:

Damhaven 3A, 7100 Vejle

Åbningstider:
Man – fre: 10:00 – 17:00
Lør: 10:00 – 14:00

Kontakt:
Hvis du har lyst til at blive frivillig i vores genbrugsbutik, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring. Du finder oplysningerne herunder.

Aktivitetsledere

Butikken:
Mie Haumann
tlf. 61 77 51 79
elshau@rodekors.dk

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...