Samaritertjenesten

Samaritterne er et sundhedsberedskab på højt niveau. De er “professionelle” frivillige, der er uddannede i at yde den bedste førstehjælp til arrangementer som fx. musikfestivaler og sports events.

Hyr samaritterne til dit arrangement

Skal du arrangere et fodboldstævne, en festival, en koncert eller andre events, hvor mange mennesker er samlet, kan du bestille samaritter, som sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. Røde Kors Vejle samaritterne dækker hele trekantsområdet, og dækker alt fra Jelling Musik Festival til små lokale sportsarrangementer.

Hvad kan samaritterne gøre for dig?

Samaritterne sikrer, at alle deltagere til dit arrangement har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af vabler til brug af hjertestarter ved hjertestop. Røde Kors samaritter er ”professionelle” frivillige, der er uddannede i at yde den bedste førstehjælp. Udover den træning de opnår ved arrangementerne, har de som minimum 56 timers kursus bag sig.

Ud over vores almindelige samaritter, kan vi også tilbyde medics, som er samaritter med en sundhedsfaglig baggrund, og som derfor kan yde en større service, i form af påbegyndelse af medicinsk behandling ved akut opstået sygdom
Ved arrangementer hvor forholdene er svært tilgængelige og terrænet er udfordrende, tilbyder vi medics på specialudrustede mountainbikes, som hurtigt kan være fremme ved den tilskadekomne og påbegynde den nødvendige behandling i løbet af få minutter.

Ved arrangementer med behov for lægelig deltagelse kan vi tilbyde assistance fra vores frivillige læger. Dette forudsætter, at der oprettes en OBS-enhed, som er bemandet med en læge, samaritter og medics med adgang til fuldt monitoreringsudstyr. Dermed har vi de mest optimale betingelser for at kunne vurdere, observere og behandle deltagerne ved dit arrangement.

Vil du bestille samaritter til dit næste arrangement?

Hos Vejle-afdelingen dækker vi Vejle, Jelling, Fredericia og Kolding-området.  For bestilling af samaritter hos Røde Kors Vejle skriv en mail eller giv et ring til vores vagtkoordinator (kontaktinformationer findes i bunden af siden).

Pris og pakkeløsning

Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvad jeres behov er. Vi har forskellige løsninger til arrangementer af forskellig størrelse, risici og faciliteter. Prisen kommer her også an på den løsning, der vurderes passende til arrangementet. Kontakt os endelig for spørgsmål.

Ønskes bestilling af Medic, skal det udgangspunkt ske senest 8 uger før arrangementet.  Funktionerne medic, HVoB og læge kan ikke købes selvstændigt, men kun tilkøbes en alm. samaritervagt fra Røde Kors.

Vil du være frivillig samarit?

Vi dækker alt fra Jelling Musikfestival til cykelløb, fodbold, teater, messer og aktivitetsdage i trekantsområdet. Vi møder hver torsdag i lige uger fra kl.19 og så 2-3 timer frem, for at vores uddannelse altid er up-to-date.

Vi har et rigtig godt socialt sammenhold, som giver os meget i hverdagen. Vi er alle mennesker, der kan lide at hjælpe andre mennesker, og det knytter os sammen som hold.

Hvis du er motiveret for at blive en del af samarittjenesten, kan du kontakte os via mailen herunder.

Praktisk info

Hvis du har lyst til at booke vores samaritter til dit arrangement, eller blive samarit, er du velkommen til at skrive en mail eller give et ring.

Booking af samaritter:
vk-vejle@rodekors.dk

Generelle henvendelser og spørgsmål:

Aktivitetsleder Sofie Toft
vejle.al@rodekors.dk
Tlf: 2877 2504

Denne side bruger cookies. Ved at klikke dig videre på siden, accepterer du dette. Læs mere om cookies...